Thema AH 2016: SUPERHEROES!

Voor de 8ste keer op rij vindt Amsterdam Halloween plaats op het Westergasterrein in de hoofdstad van Nederland. De Westerunie, Transformatorhal, én de Westerliefde vormen tijdens dit Halloween weekend het toneel van intergalactische Super Helden.

Bezoekers zijn liefhebbers van het eerste uur en trekken eind oktober massaal en tot op het bot verkleed richting het Westergasterrein. De vorige editie was dan ook ruim van tevoren uitverkocht!

Kom dit jaar als Spiderman en hang de hele nacht aan de bar terwijl Captain America de beveiliging een handje helpt. Invisible Man heeft de hele avond zelfservice achter de bar en bij Catwoman is elke vent in een handomdraai ‘whipped’. Lauw biertje? Gelukkig staat Iceman even verderop! Natuurlijk mogen bezoekers ook hun halloween fantasie de vrije loop laten, zolang ze maar verkleed komen.

De Westerunie is op deze avond speciaal voor superhelden met een liefde voor techno en tech-house. De Transformatorhal wordt gedomineerd door de mannen van Kriss Kross Amsterdam, inmiddels zelf ook superhelden binnen de internationale scene.

Een beperkt aantal ‘Early Bat’ tickets is vanaf 28 juli (20.00 uur) voor 19,50 verkrijgbaar op www.amsterdamhalloween.nl en via Facebook. Als je er supersnel bij bent, is je ticket supergoedkoop!

Wanneer? Zaterdag 29 oktober 2016.
Waar? WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhal.
Hoe laat? Van 22.00 tot 06:00