TATJANA'S - Questions

Wie zijn toch die Circus Mortale-types en wat komen ze doen bij Amsterdam Halloween? Een korte introductie:
TATJANA’S DRLJEVIć
In tegenstelling tot haar vader hoogst onnnozel. Toen Tatjana's drie jaar was, overleed haar moeder- onder overigens nooit opgehelderde omstandigheden. Sindsdien slaapt zij bij papa in bed. Het gelukkigst is zij in de zomers wanneer zij bij haar tante in een buitenwijk van Bijelo Polje logeert. Stookt daar in een tuinhuisje liters appelcider voor haar vader.
AH: HEET JE NOU TATJANA OF TATJANA’S? OF IS HET SOMS SERVISCH MET DIE KOMMA’S IN JE NAAM?
"Ik weet niet. In Montenegro noemt iedereen mij Tatjana, alleen papa noemt mij Tatjana’s. Omdat hij dubbel zo veel van mij houdt als van andere mensen, zegt hij altijd".
AH: MAAR WAT HOREN WE NU TATJANA’S: WORDT JE MOEDER?
"Ja, over elf maanden!"
AH: IS HET NIET NEGEN?
"Ik ben niet zo goed met tellen. Maar papa zegt dat als ik mijn buik strak inbind, ik tot het laatst kan doorwerken in de trapeze. Papa werkt altijd hard, dus doe ik dat ook. Familie en geld is het belangrijkste wat er is, zegt papa. Verder spaar ik plaatjes van Miley Cyrus. Ik heb er al een heleboel! Hebben jullie voor mij nog dubbele? Voor papa doe ik haar altijd na. Als hij foto's maakt moet ik altijd mijn tong uitsteken".
AH: EHM... WIJ HEBBEN GEEN PLAATJES VAN HAAR, TATJANA’S. VERTEL ONS LIEVER WIE STRAKS DE TROTSE VADER VAN JE BABY WORDT?
"Dat weten alleen ik en papa. Hij zegt dat het niemand wat aangaat en ook dat het heel normaal is. Ik heb beloofd het aan niemand te vertellen. Het is ons geheimpje!"