TAAS DAAMDE - more questions

Wie zijn toch die Circus Mortale-types en wat komen ze doen bij Amsterdam Halloween? Een korte introductie:
TAAS DAAMDE
Sloeg ooit twee klassen over op het VWO. Loopt uit principe liever naakt over straat. Geniale mafkees totdat teveel drugs de scherpte wegnam en de intelligentie zich enkel nog uitte in het sarren van parkeerwachters en winkelmeisjes. Neemt genoegen met een bestaan als marketingstrateeg van Circus Mortale. Knipt ook de kaartjes en trekt de gordijnen omhoog.
AH: TAAS WAT BEZIELT JE?
"Je gaat er maar meteen dat ik een ziel heb! Hebben mensen wel een ziel? Wat een idioot concept! Iedereen is in zijn doen en laten enkel voorgeprogrammeerd door waartoe een mens in wezen toe geneigd is, opvoeding en zo nog wat invloeden uit de omgeving. Ik denk eerder dat we allemaal zielloos zijn."
AH: JE LEEK AANVANKELIJK EEN SLIMME JONGEN, VANWAAR DAN AL DIE DRUGS?
"Ik wilde de wereld bezien vanuit moleculair niveau en een LSD-trip bleek mij een effectiever middel dat wat ik leerde tijdens mijn studies sterrenkunde en moleculaire biologie. Want als je niet weet hoe groot het heelal of hoe leven ontstaat, zou je alles dan niet liever willen ervaren door de condities van je denken op te rekken met wat er chemisch allemaal ruim beschikbaar? Ik wel!"
AH: MAAR WAT DOE JE BIJ EEN CIRCUS?
"Ach, ik kom onder de mensen. Maar aangezien ik mij aan niemand kan hechten is het goed dat er in elke stad weer een ander publiek en valt mijn gekte hier minder uit de toon. Bovendien mag ik vaak messen krassen in de rug van The Knife Lady, omdat ze er zelf niet zo goed bijkan. Wie zou dat niet willen?"

Taas Daamde voert de FOX Amsterdam Halloween Parade aan op zaterdag 26 oktober 2013.