Line-up AH 2016

Kris Kross, Benny Rodrigues, Cleavage & more!

Lotgenoten! Te gek dat jullie al met zovelen hebben besloten om de krachten te bundelen tijdens Amsterdam Halloween 2016! De Early Bats fladderden er binnen een paar dagen uit en ook de Group tickets zijn op. Inmiddels gaan de reguliere tickets sneller dan de Six Million Dollar Man, dus wees gewaarschuwd!

In het Transformatorhuis krijgen de heren van Kris Kross Amsterdam vrij spel. Samen met onder andere Walter Looks, Hitmeister Pim, en Kevin-D trakteren zij jullie op een dikke laserstraal van classics, 90’s en early 00’s dansklappers. De Westerunie staat onder leiding van ware (inter)nationale held en alleskunner Benny Rodrigues. Vergezeld door Luuk van Dijk en Cleavage brouwt hij speciaal voor Halloween een haunted tech-house elixer om dronken van te worden.

In de Westerliefde dwalen de geesten van Tante Lien en Johnny Jordaan door de zaal tijdens de enige echte Smartlappen Karaoke gekte met Dj tante Sheil. Deze live topband met supermuzikanten maakt van elke amateurzanger een ware topper en van elk nummer een compleet feest. Over super held Andre Hazes gesproken!

Eindelijk de kans om als je grote held verkleed te gaan. Laat die ridder in shining armor naar boven komen. Maar Superheld of niet, alle outfits zijn toegestaan behalve die van jezelf..