KASEKO - short interview

Wie zijn toch die Circus Mortale-types en wat komen ze doen bij Amsterdam Halloween? Een korte introductie:
KASEKO

Clown met identiteitscrisis. Overtuigend ogende visitekaartjes van een Surinaamse frisdrankenfabrikant duiden hem als Clarence O’Brien Fernandes, sales director EMEA. Kaseko is de enige artiest van Circus Mortale zonder eigen trailer. Meestal probeert hij het met een vrouw uit het publiek aan te leggen. Lukt dat niet, dan slaapt hij in zijn 4WD Lexus met Arubaans kenteken. Op de achterbank ligt hij daar ruim genoeg.
Deelt dames complimenten uit, houdt hen deuren open of helpt schijnbaar spontaan met boodschappen tillen, steevast tot ver achter de voordeur. Wordt altijd onderschat, maar is een intrigant, opstoker en achterbakse kolerelijer.

AH: KASEKO, ER WORDT VEEL OVER JE GESPROKEN

Breek mij de bek niet open. Allemaal kwaadsprekerij. Wat weten mensen werkelijk van mij? Ik ben vrijwilliger bij de Leprastichting . Elk weekend treed ik belangeloos op voor doodzieke kindertjes. Ik ben een goed mens".

AH: JE ZOU HET IN DIE ZIEKENHUIZEN REGELMATIG AANLEGGEN MET DE ZUSTERS...

"Die werken daar nu eenmaal. Als ik mijn act opvoer, raken vrouwen nu eenmaal snel gecharmeerd. Niet zo vreemd; zij vinden humor nou eenmaal belangrijk in een man en wie kan hen dat beter verschaffen dan een echte clown? Uiteindelijk gaan ze allemaal voor de bijl! "